Fotoweek op Methana, Griekenland

"Van kijken naar zien"
Fotografie wordt wel “Schrijven met licht” genoemd, en zoals bij geschreven taal letters woorden vormen, woorden uitgroeien tot zinnen en zo een verhaal ontstaat, spelen we in deze cursus met soortgelijke elementen in de beeldtaal van de fotografie.
Meer informatie.
De cursus wordt gegeven in Limnisa. Limnisa heeft zijn eigen strand. Er zijn drie terrassen waar cursussen of bijeenkomsten kunnen plaatsvinden. Er is een pergola bij het strand en er is een tuin waar veel ruimte gecreëerd is, speciaal om rustig te kunnen werken of te ontspannen. Binnen is er een lounge, twee veranda's, een keuken, een badkamer, een douche, een aparte toilet. Er zijn 5 slaapkamers. Het is mogelijk om een of meerdere tenten op te zetten in de tuin.

Locatie


Methana is een vulkanisch schiereiland, verbonden met de Peloponnesos. Het is een uitzonderlijk schiereiland - nog niet ontdekt door het internationale toerisme leven de 2000 inwoners nog voornamelijk van de visserij en landbouw. Het dramatische berg landschap waarin veel Myceense resten verborgen liggen en ook de 30 kraters die Methana bezit, toont een wirwar van eeuwenoude terrassen die nu worden gebruikt als citrus-, olijf- en amandelboomgaarden.
Archeologische nederzettingen zoals het Antieke theater van Epidavros, het oude Mycene, Tiryns en Korinthe zijn allen minder dan een paar uur rijden van Limnisa verwijderd. Dit geldt ook voor steden zoals Nafplio en Athene. Karakteristieke eilanden zoals Poros, Aegina, Hydra en Angistri zijn gemakkelijk te bereiken per boot en een bezoekje waard.
Klik op de foto om meer te zien van Limnisa
Elke digitale camera is bruikbaar voor deze cursus.
Minimaal 6, maximaal 10 personen.
24 cursusuren, verdeeld over 6 dagen.
€ 275 p/p (zondag t/m vrijdag)
Accommodatie: vanaf € 275 per persoon, inclusief ontbijt en lunch.
Vliegreis zelf te regelen, bij vertrek vanaf Amsterdam ca. € 310.
Details & Data
Klik hier om de data te bekijken.
Locatie cursussen | Data van alle cursussen | Aanmelden voor cursus