"Creatieve fotografie"

Een vervolgcursus voor fotografen die op ontdekkingsreis willen gaan naar een eigen visie, naar nieuwe inspiratie, naar  nieuwe technieken.
Inhoud
Aandachts- en concentratieoefeningen dienen als basis voor een praktisch bezig zijn met fotografie met alle ruimte en tijd om standpunten en composities uit te proberen, te vergelijken met mede-cursisten en eventueel aan te passen.

In deze cursus wil ik vooral uitgaan van waar jij in je fotografie behoefte aan hebt, gekoppeld aan de mogelijkheden van de locatie.
We gaan op ontdekkingsreis naar nieuwe mogelijkheden en technieken.
Je kunt werken aan een zelf gekozen thema, of aan een "opdracht" afgestemd op jouw nivo.
Naast de lessen is er tijd om er zelf op uit te gaan, of rustig even alles te laten bezinken.

Cursus- en lesduur
De cursussen beginnen op de dag na aankomst en lopen door tot de dag voor vertrek. De fotolessen worden verdeeld over de ochtend en de namiddag of avond en zijn afgestemd op het aanwezige licht.

Na aanmelding krijg je meer informatie met tips ter voorbereiding opgestuurd.
Details & Data
Elke handmatig instelbare digitale camera is bruikbaar voor deze cursus.
Basiskennis van camera en belichting is wel vereist, eventueel kan eerst een basiscursus "Werken met de digitale camera" gevolgd worden in Gouda (of elders). Deze cursus sluit goed aan op de cursus "Van kijken naar zien"
Minimaal 6, maximaal 8 personen.
24 cursusuren, verdeeld over 5 of 6 dagen.
In Frankrijk, bij Albert en Lucie Kreulen in de Morvan aan een meer met twee watermolens, all-in: cursus, verblijf en alle maaltijden en drankjes voor € 675 (éénpersoonskamer), € 1190 voor een stel.
Nader te bepalen, inschrijving bij Les Moulins de Bousset.
Naar boven.
 
Locatie cursussen | Data van alle cursussen | Aanmelden voor cursus